Noken Porcelanosa - robinetărie sanitară, baterie, chiuvete, wc

 Noken Porcelanosa - robinetărie sanitară, baterie, chiuvete, wc

Noken Porcelanosa Bathrooms - un lider în producția de articole pentru băi, oferind detalii gândite cu atenție în fiecare produs. Brandul se remarcă prin designul său unic, calitatea superioară a produselor, accentul pe sustenabilitatea ecologică și serviciul ireproșabil.

Produsele Noken ocupă poziții fruntașe în clasamentele de afaceri din domeniul băilor și sunt exportate cu succes în peste 110 țări din întreaga lume.

Principiul cheie al brandului constă în atenția acordată originii fiecărui element. Chiar și în condițiile unor volume mari de producție și distribuție, produsele sunt create cu o mestesugire rafinată, amintind de tradițiile artei meșteșugărești. Acest abordaj conferă fiecărui produs un caracter distinct, făcându-l special și reprezentând o artă meșteșugărească deosebită, în ciuda proceselor industriale.

Brandul se mândrește cu abordarea sa eco-friendly și angajamentul față de responsabilitatea față de clienți, oferind soluții nu doar estetice, ci și conștiente pentru amenajarea băilor.


Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
teka
laufen
kaldewei
roca
kludi