Returnarea produselor

Clientul este în drept să se refuze de produsele comandate oricând din momentul efectuării comenzii până la primirea acestora sau să solicite schimbul produselor în termen de 14 zile de la achiziționare, conform Legii nr.105 din 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor.

Produsele nu sunt supuse returnării sau schimbului în următoarele cazuri:

  • dacă din momentul achiziționării a expirat termenul de 14 zile;
  • dacă din momentul achiziționării nu a expirat termenul de 14 zile, dar produsul a fost folosit, ambalajul sau produsul este deteriorat, lipsesc documentele ce confirmă achiziția produsului;
  • produsul face parte din lista produselor ce nu se supun returnării sau schimbului, conform, Anexei „Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar” a Legii nr.105 din 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor.

Returnării și schimbului se supun doar produsele ce nu au fost folosite și nu au semne de montare, deteriorări mecanice cum sunt: rosături, știrbire, fisurare, zgârieturi etc.

În setul produselor trebuie să fie păstrate toate elementele, documentele originale ce confirmă faptul achiziționării acestuia. 

În cazul încălcării unuia din punctele menționate mai sus, oferă dreptul Administrației de a refuza returnarea sau schimbarea produsului.

Rambursarea sumei produsului, condițiile și termenii de rambursare se efectuează conform legislației Republicii Moldova.

teka
laufen
kaldewei
roca
kludi