Colectie Porcelanosa Steel

Porcelanosa Steel Corten 59,6 x 150 cm este întruchiparea stilului modern și a durabilității. Suprafața sa are un model decorativ cu oxid metalic, care creează un efect de rugină pe metal. Irizația subtilă a tonurilor de pe suprafața mată a gresiei porțelanate îi conferă un farmec și o profunzime deosebită.

Porcelanosa Steel Corten este potrivit pentru utilizarea pe pereții interiori și exteriori, precum și pe podelele și pereții interiori din dușuri. Datorită durabilității și rezistenței sale la uzură, va fi o acoperire fiabilă pentru toate spațiile.

Această placă de gresie porțelanată are marginile rectificate, ceea ce permite așezarea ei cu un spațiu minim între plăci, asigurând astfel o suprafață uniformă și netedă a podelei sau a peretelui. În plus, datorită dimensiunii sale de format mare, creează efectul vizual de mărire a spațiului.

Nu trebuie să vă faceți griji că această gresie porțelanată își va pierde frumusețea și calitatea în timp, deoarece este rezistentă la umiditate, la lumina soarelui și la alți factori de mediu. Este ușor de curățat și necesită puțină întreținere.


Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)