Colectie Porcelanosa Newark

Colecția Newark Porcelanosa - care are dimensiunile 59,6 cm x 150 cm - este disponibilă în trei finisaje diferite - Bone, Topo și Moka.

Una dintre principalele caracteristici ale acestei colecții este suprafața sa aspră, care imită textura tifonului cu elemente individuale de ciment.
Colecția Newark Porcelanosa prezintă, de asemenea, dungi în relief care adaugă un nivel suplimentar de detalii și textură.
Fiecare dintre cele trei nuanțe de Bone, Topo și Moka are propria sa paletă de culori unică, care se va integra perfect în orice design interior. Bone este o culoare deschisă, de nisip, Topo este un gri, iar Moka este o nuanță caldă de ciocolată. Aceste culori pot fi folosite singure sau în combinație pentru a crea compoziții de perete interesante.

În concluzie, colecția Newark de la Porcelanosa este o alegere excelentă pentru cei care doresc să creeze un efect asemănător cimentului în locuința lor folosind plăci ceramice. Designul său realist, dungile în relief și nuanțele unice de culoare fac posibilă crearea unui interior frumos și contemporan în orice încăpere.


Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)