Colectie Porcelanosa Dubai

Plăcile hexagonale Dubai de 33,3 x 100 cm reprezintă o adevărată performanță tehnologică în lumea designului interior. Forma lor unică creează un efect vizual uimitor care seamănă cu o cascadă și creează o senzație de prospețime și ușurință.

Colecția este disponibilă în trei combinații de culori diferite: Bronz, Argintiu și Alb, fiecare cu propria nuanță metalică unică. Realizate din elemente hexagonale mici, acestea creează profunzime și volum, ceea ce face ca pereții să fie și mai expresivi.

Plăcile ceramice sunt ideale pentru spații mari, unde se remarcă în raport cu întregul interior. În plus, datorită lățimii lor nelimitate, acestea pot fi folosite pentru a crea numeroase modele diferite.

Tehnologia colecției de plăci de perete se bazează pe un joc strategic de vibrații, care face posibilă crearea unui efect metalic. Acest lucru o face unică și atrăgătoare.

Colecția Dubai este alegerea perfectă pentru cei care doresc să își facă interioarele de neuitat și distinctive. Acestea creează un sentiment de profunzime și de mișcare, care subliniază stilul modern și adaugă o notă aparte oricărui spațiu.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)