Info despre noi

Dacă sunteți în căutarea obiectelor sanitare și a plăcilor ceramice perfecte pentru casa dumneavoastră, Filosofia Confortului este cea mai bună oprire. Showroom-ul nostru oferă o selecție largă de mărci bine cunoscute, cum ar fi Kludi, Teka, Roca, Kaldewei, Laufen și multe altele. Suntem reprezentantul oficial al Grupului Porcelanosa, un cunoscut producător de plăci ceramice și porțelanuri, precum și de obiecte sanitare.

Țelul nostru este să vă ajutăm să vă creați casa visurilor dumneavoastră și facem tot posibilul pentru a vă oferi obiecte sanitare și plăci ceramice de cea mai bună calitate de pe piață. Oferim o gamă largă de produse care se potrivesc tuturor preferințelor și bugetelor. Produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate care garantează durabilitate și fiabilitate.

Showroom-ul nostru are o locație convenabilă, iar consultanții noștri profesioniști sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor și stilului dumneavoastră. Înțelegem că fiecare casă este unică, așa că lucrăm individual cu fiecare client pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil.

Ne dorim să ne asigurăm că fiecare client este complet mulțumit de achiziția sa, motiv pentru care oferim garanții pentru toate produsele noastre. Suntem încrezători că obiectele noastre sanitare și plăcile ceramice vă vor dura mulți ani și vă vor face casa frumoasă.


teka
laufen
kaldewei
roca
kludi