Cada de Baie Kaldewei Saniform Plus Star

Producători:
Kaldewei
Cod produs:
12.103
Disponibilitate:
Нет в наличии
5.681lei

Cada clasică cu mânere care se conformează formei corpului.

 

Cazi de baie cu o anumită formă sunt invariabil populare datorită comodității lor în viața de zi cu zi.

Acest lucru este exact ceea ce modelul erifonomic SANIFORM cu un singur loc cu scurgere a piciorului, care urmează forma corpului uman, se încadrează perfect în orice încăpere. Indiferent de modelul pe care îl alegeți: cada cu spătar larg și siluetă ergonomică oferă un confort optim.

Țara Producatorului
Germany
Material
Oțel - Email Oțelul și sticla sunt două materiale naturale magnifice, fiecare dintre ele fiind faimos și utilizat pe scară largă de multe secole datorită proprietăților sale unice. Oțelul este simbolul și chintesența rezistenței: rezistă la sarcini mari, este rezistent la deteriorarea mecanică și ia cu ușurință forma dorită. Caracteristicile distinctive ale sticlei sunt rezistența la încărcături chimice și termice și atractivitatea optică. Oțelul puternic și sticla rezistentă la căldură intră în contact între ele, formând un material care este o simbioză a două componente inițiale și combină cele mai bune proprietăți ale fiecăruia dintre ele - emailul de oțel KALDEWEI.
Model
336
Dimisiuni
1700x750x410 Parametri (lungime x lățime x adâncime, mm)
Volumul de cadă
123 l
Acoperirea Specială
Acoperirea Antislip Meisterstucke Smalt anti-alunecare ANTISLIP pentru căzi și jacuzzi Experiența Asociației de Supraveghere Tehnică TÜV Rheinland confirmă faptul că KALDEWEI ANTISLIP are proprietăți antiderapante în conformitate cu cerințele de grad B pentru suprafețele expuse la umiditate constantă și pentru mersul desculț (DIN 51097) și cerințele de grad R10 pentru proprietățile antiderapante ale suprafețelor utilizate în zonele de lucru. și camere cu risc crescut de alunecare (DIN 51130).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

teka
laufen
kaldewei
roca
kludi