Cada de baie Kaldewei Emerso 180x80

Producători:
Kaldewei
Cod produs:
12.117
Disponibilitate:
Предзаказ

Verificați prețul și disponibilitatea prin telefon
022105900

060480009

0lei

O singură baie exclusivă, amplasată liber în spațiu

Modelul prezintă o tranziție făcută cu grație de la suportul diagonal pentru spatele la zona orizontală a picioarelor Înveliș auto-curățat exclusiv Perl-Effekt

Capacele de scurgere emailate și capacele de revărsare sunt integrate armonios în proiectarea căzii (de asemenea, funcția de umplere este disponibilă)

Material - oțel-email KALDEWEI

Colorea
Alpine White Atenție: imaginea este un eșantion! Produsul real poate diferi. Nuanțele de pe monitor sunt aproximative și pot diferi ușor de nuanțele reale datorită naturii reproducerii culorii.
Material
Oțel - Email Oțelul și sticla sunt două materiale naturale magnifice, fiecare dintre ele fiind faimos și utilizat pe scară largă de multe secole datorită proprietăților sale unice. Oțelul este simbolul și chintesența rezistenței: rezistă la sarcini mari, este rezistent la deteriorarea mecanică și ia cu ușurință forma dorită. Caracteristicile distinctive ale sticlei sunt rezistența la încărcături chimice și termice și atractivitatea optică. Oțelul puternic și sticla rezistentă la căldură intră în contact între ele, formând un material care este o simbioză a două componente inițiale și combină cele mai bune proprietăți ale fiecăruia dintre ele - emailul de oțel KALDEWEI.
Model
1100
Dimisiuni
1800x800x425 Parametri (lungime x lățime x adâncime, mm)
Acoperirea Specială
Acoperirea Antislip Meisterstucke Smalt anti-alunecare ANTISLIP pentru căzi și jacuzzi Experiența Asociației de Supraveghere Tehnică TÜV Rheinland confirmă faptul că KALDEWEI ANTISLIP are proprietăți antiderapante în conformitate cu cerințele de grad B pentru suprafețele expuse la umiditate constantă și pentru mersul desculț (DIN 51097) și cerințele de grad R10 pentru proprietățile antiderapante ale suprafețelor utilizate în zonele de lucru. și camere cu risc crescut de alunecare (DIN 51130).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

teka
laufen
kaldewei
roca
kludi