Cada de Baie Kaldewei Ellipso Duo Oval

Producători:
Kaldewei
Cod produs:
12.119
Disponibilitate:
Предзаказ

Verificați prețul și disponibilitatea prin telefon
022105900

060480009

0lei

Lux extravagant în baie

Forma interioară eliptică creează un sentiment de confort și securitate.

Spătarul rotunjit și pereții laterali plate creează un spațiu interior generos, permițându-vă să vă îmbătați confortabil singur sau ca un cuplu.

Căptușeala eliptică dintr-o bucată înconjoară cu grație cada de pe sine, subliniind forma interioară a produsului.


 


Țara Producatorului
Germany
Material
Oțel - Email Oțelul și sticla sunt două materiale naturale magnifice, fiecare dintre ele fiind faimos și utilizat pe scară largă de multe secole datorită proprietăților sale unice. Oțelul este simbolul și chintesența rezistenței: rezistă la sarcini mari, este rezistent la deteriorarea mecanică și ia cu ușurință forma dorită. Caracteristicile distinctive ale sticlei sunt rezistența la încărcături chimice și termice și atractivitatea optică. Oțelul puternic și sticla rezistentă la căldură intră în contact între ele, formând un material care este o simbioză a două componente inițiale și combină cele mai bune proprietăți ale fiecăruia dintre ele - emailul de oțel KALDEWEI.
Model
232-7
Dimisiuni
1900х1000х465 Parametri (lungime x lățime x adâncime, mm)
Volumul de cadă
214 L
Acoperirea Specială
Acoperirea Antislip Meisterstucke Smalt anti-alunecare ANTISLIP pentru căzi și jacuzzi Experiența Asociației de Supraveghere Tehnică TÜV Rheinland confirmă faptul că KALDEWEI ANTISLIP are proprietăți antiderapante în conformitate cu cerințele de grad B pentru suprafețele expuse la umiditate constantă și pentru mersul desculț (DIN 51097) și cerințele de grad R10 pentru proprietățile antiderapante ale suprafețelor utilizate în zonele de lucru. și camere cu risc crescut de alunecare (DIN 51130).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

teka
laufen
kaldewei
roca
kludi