Lavoare KALDEWEI

KALDEWEI a fost întotdeauna asociat cu calitatea de primă clasă. Daca vrei sa iti duci baia la un nou nivel de confort si impecabilitate, atunci chiuveta KALDEWEI este cu siguranta alegerea ta. Design de top, forme armonios regulate și material practic.

De ce email-otel?

Cele mai populare materiale pentru realizarea lavoarelor de baie sunt ceramica si piatra artificiala (marmura cu litiu). Lavoare din oțel sunt mai puțin populare. Lavoare KALDEWEI sunt realizate din oțel emailat, care este deosebit de durabil și excepțional de puternic. Își păstrează albul mult timp, zgârieturile nu rămân pe el și, cel mai important, astfel de lavoare sunt igienice. Materialul are o suprafață sticloasă, pe care nu se acumulează murdăria și bacteriile. Datorită acestei acoperiri, apa se rostogolește, ducând cu ușurință toate particulele de murdărie.

Tipuri de lavoare KALDEWEI

  • Lavoar montat deasupra - Conceput pentru a fi amplasat deasupra unui dulap sau blat, se potriveste bine cu diverse tipuri de mobilier.
  • Lavoar pentru montaj incorporabil - nu este complet integrat in mobilier, dar, datorita inaltimii reduse a marginilor, se ridica usor deasupra marginii superioare.
  • Lavoar sub suprafață - doar forma interioară a chiuvetei este vizibilă din exterior, amestecându-se perfect cu blatul. Astfel, suprafața pentru fleacurile cosmetice din jur este eliberată cât mai mult posibil.


 În ciuda faptului că chiuvetele sunt fabricate din oțel email puternic și durabil, ele arată elegant și lipsit de greutate în interior. Liniile drepte și minimalismul în designul lavoarelor se potrivesc armonios în orice interior, oferindu-i o notă specială de rafinament.


Related Products

teka
laufen
kaldewei
roca
kludi