Colectie Porcelanosa Botega

Colecția Bottega de la Porcelanosa aduce eleganța și rafinamentul stilului industrial în interior. Prin combinația dintre culoarea naturală a cimentului și rezistența ceramicii, această colecție este alegerea ideală pentru a crea un design contemporan în băi, bucătării și spații publice.

Unul dintre principalele avantaje ale colecției Bottega este varietatea de formate de plăci. Aceasta este disponibilă în format 120x120 cm în culoarea Moka, care vă permite să creați finisaje omogene pentru pardoseală și pereți, asigurând un grad ridicat de reținere și eleganță în spații.

Plăcile ceramice Bottega porcelanosa sunt proiectate inteligent și foarte practice. Sunt ușor de curățat și necesită puțină întreținere, ceea ce le permite să își păstreze aspectul original timp de mulți ani.

Dacă vă doriți un aspect modern și elegant pentru locuința dumneavoastră, colecția Bottega de la Porcelanosa este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Calitatea sa de înaltă calitate și designul său inteligent vă vor asigura că interiorul dvs. va arăta spectaculos și atractiv pentru mulți ani de acum încolo.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)