Cada de baie Kaldewei Incava Meisterstuck

Producători:
Kaldewei
Cod produs:
12.118
Disponibilitate:
Предзаказ

Verificați prețul și disponibilitatea prin telefon
022105900

060480009

0lei

Cadă independentă din smalț din oțel inoxidabil

Înveliș cu auto-curățare exclusiv Perl-Effekt

Modelul prezintă combinația perfectă între liniile netede ale interiorului și proporțiile geometrice la exterior

Capacele de scurgere și revărsare emailate completează armonios designul căzii (de asemenea este disponibilă o funcție de umplere)

Două suporturi simetrice pentru spate și scurgere în centru oferă posibilitatea de a înota împreună

Material - oțel-email KALDEWEI

Design de Anke Salomon

Colorea
Alpine White Atenție: imaginea este un eșantion! Produsul real poate diferi. Nuanțele de pe monitor sunt aproximative și pot diferi ușor de nuanțele reale datorită naturii reproducerii culorii.
Material
Oțel - Email Oțelul și sticla sunt două materiale naturale magnifice, fiecare dintre ele fiind faimos și utilizat pe scară largă de multe secole datorită proprietăților sale unice. Oțelul este simbolul și chintesența rezistenței: rezistă la sarcini mari, este rezistent la deteriorarea mecanică și ia cu ușurință forma dorită. Caracteristicile distinctive ale sticlei sunt rezistența la încărcături chimice și termice și atractivitatea optică. Oțelul puternic și sticla rezistentă la căldură intră în contact între ele, formând un material care este o simbioză a două componente inițiale și combină cele mai bune proprietăți ale fiecăruia dintre ele - emailul de oțel KALDEWEI.
Model
1174
Dimisiuni
1750x750x450 Parametri (lungime x lățime x adâncime, mm)
Acoperirea Specială
Acoperirea Antislip Meisterstucke Smalt anti-alunecare ANTISLIP pentru căzi și jacuzzi Experiența Asociației de Supraveghere Tehnică TÜV Rheinland confirmă faptul că KALDEWEI ANTISLIP are proprietăți antiderapante în conformitate cu cerințele de grad B pentru suprafețele expuse la umiditate constantă și pentru mersul desculț (DIN 51097) și cerințele de grad R10 pentru proprietățile antiderapante ale suprafețelor utilizate în zonele de lucru. și camere cu risc crescut de alunecare (DIN 51130).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

teka
laufen
kaldewei
roca
kludi